Agenda

19
apr

ALV + Rinder-Midden

Stadskasteel Oudaen, Oudegracht 99 (Utrecht) 17:30 uur

Het maximumaantal deelnemers is helaas bereikt! Mocht je je eerder hebben aangemeld maar er onverhoopt toch niet bij kunnen zijn, meld je dan af zodat er weer plekken vrijkomen.
Geeft de site de mogelijkheid om in te schrijven?! Dan zijn er dus plekken vrijgekomen en kun je je voor dit evenement inschrijven.

Op vrijdag 19 april 2024 vindt de ALV van de NVJSA plaats. Dit jaar niet in Amsterdam, maar in Utrecht bij het ‘Stadskasteel Oudaen’ te Utrecht. Direct aansluitend aan de vergadering pakken we door met de Rinder Midden! 

ALV

Op de ALV zal het verenigingsjaar 2023 worden besproken en zal de begroting voor 2025 worden besproken. Teneinde de bespreking van de financiën tijdens de vergadering overzichtelijk te houden, ontvangt u op voorhand (per mail) de realisatie over 2023 en een toelichting daarop, de begroting over 2025 en informatie over een recent door de NVJSA ontvangen schenking. Tijdens de vergadering zal de toelichting op de financiën van 2023, deze schenking en de begroting 2025 onder verwijzing naar deze informatie worden beperkt tot de kernonderdelen. Uiteraard doet dit niet af aan de gelegenheid voor de leden om ten aanzien van de financiën vragen te stellen en/of opmerkingen te maken.

Rinder-Midden

De Rinder-Midden wordt dit jaar gegeven door advocaat en oud-voorzitter van de NVJSA Thomas Felix. Hij is als partner verbonden aan De Roos & Pen te Amsterdam en staat al vijftien jaar ingeschreven op het tableau. Hij zal ons bijpraten over de geweldsbevoegdheden van de politie en de (rijksrecherche)onderzoeken die na een geweldsaanwending worden uitgevoerd op basis van de Aanwijzing geweldsaanwending opsporingsambtenaar. Felix heeft in zijn carrière veel politieambtenaren bijgestaan en kan ons over alle ins en outs vertellen.

Door het bijwonen van de lezing kunnen 2 PO punten worden verdiend.

We stellen het zeer op prijs als u zich op voorhand aanmeldt via de website, zodat wij zicht hebben op het aantal te verwachten personen. Het is ook mogelijk om enkel de ALV of Rinder-Midden bij te wonen. Ook indien u enkel de ALV of enkel de Rinder Midden bij zal wonen, willen we u verzoeken om u voor deze (gezamenlijke) activiteit aan te melden via de website.

Deuren open: 17:30u
Aanvang vergadering: 18:00u
Einde vergadering: 18:45u
Aanvang Rinder Midden: 19:00u
Locatie: Stadskasteel Oudaen, Oudegracht 99 te Utrecht