Agenda

14
sep

Buitenlandse Studiereis 2023

Napels, Italiƫ 00:00 uur

De NVJSA Buitenlandse Studiereis vindt dit jaar plaats van 14 tot en met 17 september 2023 en staat in het teken van het thema 'georganiseerde criminaliteit'. Tijdens de reis worden er lezingen verzorgd die aansluiten op dit thema, waarbij onder meer aandacht zal zijn voor de 'Italiaanse aanpak' van georganiseerde misdaad. Er is natuurlijk geen betere plek voor het volgen van deze lezingen dan de plaats waar de eerste Italiaanse criminele organisatie zich heeft ontwikkeld: Napels!

We vertrekken op 14 september 2023 voor dag en dauw vanaf Schiphol. De vlucht vertrekt om 06:00 uur 's morgens, met als bijkomend voordeel dat we lekker vroeg op onze bestemming aankomen en de eerste dag van de reis goed kunnen benutten.

Tijdens de reis worden er verschillende lezingen gegeven die goed zijn voor 8 PO punten. Voorafgaand aan de reis - op vrijdagmiddag 9 juni 2023 - zal er in Amsterdam ook een lezing plaatsvinden voor 2 PO punten. In totaal worden er voor de deelname aan alle lezingen dus 10 PO punten afgegeven.

Naast de lezingen verzorgt de reiscommissie een programma met behulp van al het moois dat Napels te bieden heeft. In Italië is het heerlijk nazomeren, dus alle kans om wat laatste Zuid-Europese zonnestralen te verzamelen zodat we de Nederlandse herfst met goede moed kunnen beginnen. Voor het exacte programma laten we jullie natuurlijk nog even in spanning...

De kosten voor de reis bedragen net als vorig jaar +/- 800 euro.

Aanmelden kan door in te loggen op de website en je via bovenstaande button voor deze activiteit aan te melden. Je ontvangt dan op korte termijn per mail verdere informatie van de reiscommissie. Als het maximum aantal inschrijvingen bereikt is, is het mogelijk om je op de reservelijst te laten plaatsen door een mail te sturen naar reiscommissie@nvjsa.nl. Wanneer er een plaats beschikbaar komt, krijg je daarvan zo snel mogelijk bericht.