Agenda

07
okt

Lustrumviering

Hangar, Aambeeldstraat 36, 1021 KB Amsterdam 17:00 uur

Op 1 mei 2022 was het alweer 15 jaar geleden dat de Nederlandse Vereniging van Jonge Strafrechtadvocaten (NVJSA) werd opgericht. Door de inzet van de vele actieve leden is de Vereniging de afgelopen 15 jaren uitgegroeid tot een instituut. De Vereniging is een ontmoetingsplek voor jonge strafrechtadvocaten. Er wordt kennis en ervaring gedeeld en verdiepend onderwijs gevolgd. De NVJSA is een veel geraadpleegd en gewaardeerd klankbord voor de verschillende ketenpartners en de politiek. Zij maakt zich hard voor de belangen van (jonge) strafrechtadvocaten en voor rechtsbescherming in de breedste zin van het woord.

Dit lustrum willen we op vrijdag 7 oktober 2022 graag met onze (ere)leden (van verdienste) vieren.

Wij markeren het vijftienjarig bestaan van de NVJSA op vrijdag 7 oktober 2022 met een diner en lustrumgala bij Hangar te Amsterdam en nodigen u daarvoor graag van harte uit. Hieronder vindt u de praktische informatie:

VOOR WIE?

Alle (oud) leden van de NVJSA en de NVSA. 

LOCATIE:

HANGAR

Aambeeldstraat 36, 1021 KB AMSTERDAM

PROGRAMMA:

17.00 – Borrel

18.30 – Diner

20.00 – Feest!

DRESSCODE:

Black tie

KAARTEN (€65,- diner & drank inbegrepen)

Zijn te bestellen via secretaris@nvjsa.nl

Er zijn in totaal 100 kaarten beschikbaar. Hierbij geven wij onze ereleden, leden van verdienste en huidige leden graag als eerste de gelegenheid om kaarten te kopen.

Indien de 100 tickets vergeven zijn, plaatsen wij u op de wachtlijst. Mocht u uw kaart willen verkopen, dan brengen wij u graag in contact met personen op de wachtlijst.

Wij hopen u in grote getalen te mogen verwelkomen!

Agenda

Geen agenda punten
agendaoverzicht