Agenda

29
jan

Nieuwjaarsborrel 2021

Digitaal 18:00 uur

Op 29 januari a.s. luiden we het nieuwe jaar in met de jaarlijkse NVJSA nieuwjaarsborrel. Vanwege de corona-maatregelen is het helaas niet mogelijk zoals gebruikelijk een fysieke borrel en lezing in Rotterdam te organiseren. Desalniettemin zal het een gezellige én leerzame nieuwjaarsborrel worden. Het bijwonen van de lezing levert 1 PO punt op.

De nieuwjaarslezing wordt dit jaar verzorgd door oud-voorzitter Jaap Baar. Hij zal uiteraard, zoals te doen gebruikelijk, de highs en lows van strafrechtelijk 2020 bespreken. In de lezing is een heuse thuisblijf (juridische) pubquiz verweven. De winnaar kan, naast eeuwige roem, een prijs verwachten en foute antwoorden worden genadeloos afgestraft. Zorg dus dat u alle edities van de NJ van afgelopen jaar hebt gelezen, dat u alle publicaties en columns van mr. Baar van buiten kent en dat u tijdens de lezing uw poten aan het toetsenbord houdt!

Om de naam van de activiteit eer aan te doen en samen op het nieuwe jaar te proosten, biedt het bestuur alle digitaal aanwezige leden graag fysieke versnaperingen aan, in de vorm van een heerlijk borrelpakket dat bij u thuis wordt bezorgd. Hierbij kan gekozen worden tussen een speciaalbier- of een wijnpakket. Beide worden aangevuld met lekkernijen voor bij de borrel.     

De nieuwjaarsborrel zal plaatsvinden via het programma BlueJeans. Het is verplicht om u in te schrijven via de website. Er is plek voor een maximaal aantal deelnemers. Daarom vragen wij u zich tijdig uit te schrijven als u toch niet kan deelnemen, zodat iemand anders gebruik kan maken van uw plek.    

Wenst u een borrelpakket te bestellen, mailt u dan uiterlijk vrijdag 22 januari a.s. uw voorkeuren (speciaalbier of wijn, wel of niet vegetarisch), samen met het bezorgadres naar de secretaris, Liesbeth Aarts (secretaris@nvjsa.nl). Helaas is het niet mogelijk rekening te houden met andere dieetwensen of allergieën (zoals lactose intolerantie, gluten- of notenallergie) dan vegetarisch.