Nieuws

Bestuur verenigingsjaar 2023 / 2024

22 apr 2024

Met de ALV van 19 april 2024 achter de rug, is het nieuwe vereningsjaar weer aangebroken. Op de ALV hebben we afscheid genomen van de zeer gewaardeerde bestuursleden Karin de Lange en Menco Rasterhoff. Zij hebben zich de afgelopen drie jaar keihard ingezet voor de NVJSA en daar zijn wij zeer dankbaar voor! Afgelopen vrijdag zijn zij beiden benoemd tot leden van verdienste. 

Niels Genemans zal het komende jaar de rol van voorzitter van de NVJSA vervullen. Luce Smithuijsen is onze nieuwe vicevoorzitter. De vrijgekomen bestuursplekken worden gevuld door maar liefst drie waardige opvolgers. Nieuw in het bestuur zijn: Puck Metgod, Mohamed Rafik en Stijn van Merm. Puck en Mohamed zullen de functie van algemeen lid bekleden, Stijn is onze nieuwe secretaris.

Voor én samen met haar leden zal de NVJSA zich ook dit verenigingsjaar weer inzetten om de kwaliteit van de strafrechtadvocatuur te verbeteren en de rechtsbescherming van verdachten te waarborgen. Wij kijken uit naar een bomvol, leerzaam en gezellig verenigingsjaar!